ΕΙΔΗΣΕΙΣ
   7/11/2013

   O πόλεμος του διαδικτύου

O πόλεμος του διαδικτύου

 

Ο εθισμός στα blogs και η (δήθεν έγκαιρη ενημέρωση ή  πολλές φορές ένα σωρός από ανακρίβειες ή  λάσπη) έχει γίνει μέρος της ζωής μας.

Μπαίνεις πρωί στο φαρμακείο και ανοίγεις στο Α blog μέχρι το μεσημέρι έχεις διαβάσει ήέχεις σερφάρει σε αρκετά site  τώρα που ηδουλειά είναι στον πάτο είναι αρκετά προσφιλές.

Όμως έχουμε καταλάβει ότι ο καθένας μπορεί να γράψει ότιθέλει ανωνύμως, δεν υπάρχει έλεγχος. Είναι όμως έτσι  δυνατόν να διαμορφώσεις σωστή γνώμη από το τιλέει ο καθένας;

Εγώ για παράδειγμα τηλεφώνησα σε φαρμακοποιό που έχει γνώσειςσε ότι αφορά τα blogs και όταν τον ρώτησα αν μπορώ να αναρτήσω κάτι μου απάντησε:εάν δεν μου αρέσει δεν το βάζω γιατί είναι δικό μου και κάνω ότι θέλω. Και μουέκλεισε το τηλέφωνο.

Λοιπόν θα πρέπει να αφήσουμε το κουτσομπολιό γιατί γι αυτόπρόκειται και να σκύψουμε στα προβλήματα του κλάδου και στην επιβίωσή μας.

Όταν το μέλλον των φαρμακείων είναι αόριστο και όταν μας βομβαρδίζουνκάθε μέρα με νέα μέτρα, όταν ζούμε σε μια πτωχευμένη χώρα θα πρέπει όλοι μαζίνα συσπειρωθούμε για να βρούμε λύσεις.

Το διαδίκτυο είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο όταν δουλεύει σωστά.Δυστυχώς όμως το εκμεταλλεύονται πολλοί για δικό τους συμφέρον δικά τουςβιώματα και προκαταλήψεις.

 

ΡΕΝΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ