ΕΥ ΖΕΙΝ
   27/3/2015

   Navarino Challenge στο Costa Navarino


Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, κατά την τελετή απονομής τωνβραβείων Tourism Awards 2015, πουπραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα του ΥπουργείουΤουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), το «Navarino Challenge» διακρίθηκε με 3 συνολικά βραβεία (2 Gold & 1 Silver).

 

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση που προωθεί την ευαισθητοποίησητου κόσμου σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω τηςΜεσογειακής διατροφής και της άσκησης, τιμήθηκε με Gold βραβείο στις κατηγορίες«Στρατηγική Συνεργασία» και «ΤουρισμόςΥγείας και Ευεξίας» και με Silver βραβείο στην κατηγορία «Δημοσιογραφική Προβολή».

 

Τα Tourism Awards, είναι ένας θεσμόςπου έχει ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο τουΤravel, Hospitality & Leisure καθώς και των βέλτιστων πρακτικών και πιοκαινοτόμων πρωτοβουλιών, από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισµού.Το «Navarino Challenge» κατάφερε και φέτος να διακριθεί γιατα στοιχεία καινοτομίας, τα αποτελέσματα, την σημασία του για τον κλάδο και τηνεθνική οικονομία, τις συνέργιες και συνεργασίες του και την εφαρμογή των αρχώναειφορίας που επέδειξε το 2014, σε συνέχεια και της επιτυχίας του ως Best Sports Tourism Event το 2013 (με την αντίστοιχη Gold βράβευση του στα Tourism Awards 2014).

 

Το The WestinResort Costa Navarino στηρίζει, για τρίτη φορά στη σειρά τη διοργάνωση,κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του «well being». Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή από τιςπροηγούμενες, καθώς στο πρόγραμμα του «NavarinoChallenge», πέραν των διαδρομών του Ημιμαραθωνίου, των 15χλμ., των 5χλμ.(τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα), του 1χλμ. για τα παιδιά και τωνδραστηριοτήτων που αφορούν στην κολύμβηση, το ταεκβοντο και το pilates, θα προστεθούν νέες δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση, ενώ το κοινό θαπρέπει να αναμένει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

 

Επίσημος Χορηγός: The North Face

 

Website: www.navarinochallenge.com

FacebookPage: www.facebook.com/Navarinochallenge

FacebookEvent:https://www.facebook.com/events/296405240505800/