ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ
   17/2/2015

   Η GSK στα μη συνταγογραφούμενα

Νιώθετε έντονο,οξύ πόνο στα δόντια σας κάθε φορά που καταναλώνετε συγκεκριμένες τροφές ήποτά; Υποφέρετε από οδοντική ευαισθησία; Η ευαισθησία που νιώθετε είναι ένακαθημερινό πρόβλημα ή απλώς μια περιστασιακή ενόχληση;  

 

Η ευαισθησία είναι ένα συχνό πρόβλημα των δοντιών πουεξελίσσεται με τον καιρό και προκαλείται από την έκθεση του μαλακότερουτμήματος του δοντιού που βρίσκεται κάτω από το σμάλτο και ονομάζεται "οδοντίνη".Η οδοντίνη διαθέτει μικροσκοπικούς πόρους (οδοντινικά σωληνάρια) γεμάτους μευγρό, που συνδέουν την επιφάνεια της οδοντίνης με τον πολφό (το κέντρο τουδοντιού που είναι πλούσιο σε νεύρα). Όταν καταναλώνουμε τροφές και ποτά πουείναι ζεστά, κρύα ή γλυκά, μπορεί να προκληθεί μετακίνηση αυτού του υγρού καιδιέγερση των νευρικών απολήξεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ξαφνικής δυσφορίαςή έντονου πόνου.

 

Για ολοκληρωμένη φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών συνδυάστετο νέο στοματικό διάλυμα Sensodyne με οδοντόκρεμα,οδοντόβουρτσα και οδοντικό νήμα Sensodyne.  

 

Η αντιμετώπιση της οδοντικής ευαισθησίας είναι πλέον μιαεύκολη υπόθεση χάρη στην ολοκληρωμένη φροντίδα που προσφέρουν τα προϊόντα Sensodyne.

 

 

 


Σχετικά με τη GSK

Στη GlaxoSmithKline (GSK), μία απότις ηγετικές ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρίες, είμαστε αφοσιωμένοι στηβελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουνπερισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο.

 

Ο τομέας των μη συνταγογραφούμενωνφαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάστασηστην εταιρία μας, με γνωστές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, τωνPanadol, Sensodyne, Corega, Breathe Right και Aquafresh ωστόσο, όπως με όλα ταπροϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι ηεπιστήμη.

Με έξι κέντρα εξειδικευμένα στηνΈρευνα & Ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων προϊόντων, για εμάς η επιστημονικήκαινοτομία είναι εξίσου σημαντική με το μάρκετινγκ και επιδεικνύουμεεξαιρετικές ικανότητες και στους δύο τομείς.